Προς τους πρωτοετείς φοιτητές δικαιούχους στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΣΧΟΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ- ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-15

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ 9 ΜΟΡΙΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ) ΚΑΙ ΑΝΩ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 09:00 ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ.

ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, Ε. ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ (ΤΗΛ. 28310 77947) ΚΑΙ Ε. ΔΑΦΕΡΜΟΥ (ΤΗΛ. 28310 77901), ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ, ΟΙ ΚΛΙΝΕΣ ΘΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ 8 ΜΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ (Μ. ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΤΗΛ. 28310 77947) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/9/2014 ΚΑΙ ΕΞΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΝΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΚΛΙΝΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΓΓΥΗΣΗ 90.00€, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ