Ανακοίνωση Εκδήλωσης – Φοιτητική Ομάδα Ακτιβισμού Διεθνούς Αμνηστίας Πανεπιστημίου Κρήτης – Ρέθυμνο

«Υψώνουμε τη φωνή μας για τον τερματισμό της αστυνομικής βίας και ατιμωρησίας»

H Διεθνής Αμνηστία σε καλεί στην πρώτη εκδήλωση-συζήτηση της Φοιτητικής Ομάδας Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στις 19:00 (Αίθουσα Δ2-Γ)!

Σε αυτή μας την πρώτη συνάντηση συνδέουμε την ακτιβιστική μας δράση με τον αγώνα για τον τερματισμό της αστυνομικής βίας και ατιμωρησίας. Συζητάμε για τις παραβιάσεις δικαιωμάτων με τις/τους ομιλήτριες/τές και τα μέλη της ομάδας και ενώνουμε τη φωνή μας για την υπεράσπιση του δικαιώματος στη συνάθροιση, την παύση της βίας, την ελευθερία της έκφρασης τόσο στον δημόσιο χώρο όσο και στο διαδίκτυο.

Η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο ξεκινάει από τα μικρά βήματα που κάνουμε μαζί! Γι’ αυτό σε καλούμε να συμμετάσχεις στη συνάντησή μας, αλλά και στην ομάδα μας! Αν θέλεις να βάλεις κι εσύ το στίγμα σου στον αγώνα για δικαιοσύνη, μη διστάσεις να γίνεις μέλος της Φοιτητικής Ομάδας Πανεπιστημίου Κρήτης, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί: https://forms.gle/nDLkh6jm5qncA8sC7

 

Έλα να συζητήσουμε, να προβληματιστούμε και να οργανώσουμε δράσεις. Μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη φλόγα των ανθρώπινων δικαιωμάτων ζωντανή. Σε περιμένουμε!

🗣 Ομιλήτριες/τες:

 Κώστας Παπαδάκης, δικηγόρος

 Νίκος Σερντεδάκις, αναπληρωτής καθηγητής Κοινωνιολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης

 Χαρά Καραγιαννάκη-Μιχάλογλου, υπεύθυνη Ακτιβισμού, Διεθνής Αμνηστία – Ελληνικό Τμήμα

Θα χαιρετίσει η Γλυκερία Αράπη, Διευθύντρια του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.

Ο σύνδεσμος της εκδήλωσης στο Facebook: https://fb.me/e/1eRbjXzea

 Η ιστοσελίδα του Ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας: https://www.amnesty.gr/