1ος αγώνας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Η αγωνιστική είναι αφιερωμένη στον Αγώνα Ενάντια στη Βία κατά των Γυναικών

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Tο Πανεπιστήμιο Κρήτης σε συνεργασία με την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου “Αστέρας Ρεθύμνου” στο πλαίσιο προγράμματος κοινωνικής προσφοράς, θα παραλάβει κάρτες μελών STUDENTS για δωρεάν είσοδο στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15:00,  στο γήπεδο της Σοχώρας η 1η εντός έδρας αγωνιστική της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου “Αστέρας Ρεθύμνου” η οποία θα είναι αφιερωμένη στον Αγώνα ενάντια στη Βία κατά των γυναικών,  σε συνεργασία με το κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Ρεθύμνης.

Οι φοιτητές που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον θα μπορούν να παραλάβουν την κάρτα μέλους STUDENTS,  την Κυριακή 14/-11-2021 μεταξύ των ωρών 13:00 έως 15:00, από το ειδικό σημείο στην είσοδο της κερκίδας, με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας (πάσο).

Λόγω διαθεσιμότητας καρτών, όσοι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης (Ρέθυμνο & Ηράκλειο) ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο Γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας των Σχολών Ρεθύμνου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση : f.merimna-reth@admin.uoc.gr επισυνάπτοντας την ακαδημαϊκή ταυτότητα και την πράξη προσδιορισμού φόρου (εκκαθαριστικό) της οικογένειας τους. Η διάθεση των καρτών θα γίνεται με σειρά εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως την εξάντληση αυτών.

 Ρέθυμνο, 12 Noεμβρίου 2021, Φοιτητική Μέριμα Πανεπιστημίου Κρήτης

Σχετικό link.