Σεπ 292017
 

Αξιότιμοι Κύριοι,

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σας προσκαλεί στις εργασίες Ημερίδας με θέμα: “Κοινωνική Πολιτική & Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού. Εργαστήριο διαλόγου και προβληματισμού”.

Η οικονομική και κοινωνική κρίση των τελευταίων ετών, με τις ιδιαίτερα δυσμενείς επιπτώσεις σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού, θέτει την κοινότητα των επιστημόνων και τους ασκούντες κοινωνική πολιτική, μπροστά σε σημαντικά ερωτήματα.
Η φτώχεια, η ανεργία,η συρρίκνωση των παροχών υγείας, η ένταση των κοινωνικών ανισοτήτων και διακρίσεων, προτάσσουν αναγκαίο το διάλογο περισσότερο από ποτέ.
Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε την Παρασκευή 29/09/2017, στις 9.30 το πρωί, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, Αίθουσα “Πειραματικό Θέατρο”.

Με εκτίμηση
Μαρία Γ. Καναβάκη

Αντιδήμαρχος
Κοινωνικής Πολιτικής –
Εποπτείας Δομών –
Μετανάστευσης


Σεπ 132017
 

Το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, από κοινού με την Ερευνητική Επιτροπή RC 38 «Biography and Society” της Διεθνούς Κοινωνιολογικής Ένωσης (International Sociological Association) και την Ελληνική Ένωση Προφορικής Ιστορίας (ΕΠΙ), διοργανώνει ένα διεθνές εργαστήριο με θέμα «Biography and Body». Το workshop θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου (Τμήμα Κοινωνιολογίας) και απευθύνεται σε φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς), υποψήφιους διδάκτορες καθώς και ερευνητές που έχουν σχετικό ενδιαφέρον. Η συμμετοχή είναι για όλους τους ενδιαφερόμενους δωρεάν. Συνημμένως μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των εργασιών του Σεμιναρίου.

Workshop Program Biography and Body