Ανακοίνωση Γραφείου Διασύνδεσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
Το Γραφείο Διασύνδεσης ευρίσκεται στον ίδιο χώρο με το γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, Διεθνών Σχέσεων, Πρακτικής Άσκησης και Μεταπτυχιακών Σπουδών. Το γραφείο Διασύνδεσης ασχολείται με θέσεις εργασίας, μεταπτυχιακές σπουδές, σεμινάρια, υποτροφίες και επιχειρηματικότητα. Οτιδήποτε έρχεται στο γραφείο μας αναρτάται σε πέντε μεγάλους πίνακες ανακοινώσεων έξω από το χώρο του γραφείου. Επίσης έχει επικοινωνία με άλλα Γραφεία Διασύνδεσης άλλων Πανεπιστημίων εντός και εκτός Ελλάδος καθώς και με διάφορα άλλα Ιδρύματα Ιδιωτικά και Δημόσια. Οι θέσεις εργασίας από διάφορους επιχειρηματίες είναι το πρώτο του μέλημα.
Όσον αφορά το Ηράκλειο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από τους πίνακες ανακοινώσεων της Φοιτητικής Μέριμνας, του Τμήματος Ιατρικής και του γραφείου Δημοσίων Σχέσεων.
Τα τηλέφωνα είναι 28310 – 77901 και 28310 – 77726.
Τα e-mail είναι career@admin.uoc.gr και dafermoy@admin.uoc.gr
Οι ώρες υποδοχής τα προηγούμενα χρόνια ήταν 10.00π.μ. έως 1.00μ.μ. Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή. Τώρα οι ώρες εξυπηρέτησης είναι κάθε μέρα 9.00π.μ. έως 2.00μ.μ. Το ωράριο αυτό ουσιαστικά ισχύει από τον περασμένο Απρίλιο που επαναλειτούργησε το Γραφείο μετά από μία διακοπή ενάμιση χρόνου περίπου. Για όσους είναι μακριά μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά ή με την προώθηση e-mails που τους αφορούν. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να εξυπηρετήσουμε τους φοιτητές μας.
Ρένα Δαφέρμου